Přeskočit na obsah

Coccolino Koncentrovaný avivážní přípravek Blue Splash 11/2017 - 12/2019

Pro zjištění podrobností o přísadách použitých v produktu a jejich funkci stačí jednoduše kliknout na název přísady. Kvůli omezenému prostoru na balení přikládáme také delší seznam vonných přísad. U nedávno zavedených produktů nebo u produktů, kde došlo ke změně receptury, nemusí být tato podobná informace o vůni ihned k dispozici, protože aktualizovat stránku ke každému produktu nějakou dobu trvá.

Velmi se snažíme zajistit, aby informace na této stránce byly aktuální. Pro nejaktuálnější informace o použitých přísadách za všech okolností kontrolujte údaje uvedené na obale.

Žádné produkty, které obsahují datum (měsíc a rok), již nejsou nadále k dispozici.

Složení Funkce
Aqua Rozpouštědlo
Rozpouští látky nebo přísady
Ditallowoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate Avivážní přísada

Pomáhá změkčit a zlepšit celkový pocit z tkaniny

Parfum Parfém
Charakteristický výraznou, příjemnou vůní
  • Aqua

    • Přísada, která napomáhá rozpuštění pevných vonných přísad za účelem jejich snadnějšího smíchání pro vytvoření vůní.

      Vůně:

  • Caprylic/Capric Glycerides

    • Jemná vodová vůně. Tato přísada se v parfémech běžně používá k rozpuštění ostatních přísad.

      Vůně:

  • Hexahydro-Methanoindenyl Propionate

    • Ovocný, květinový nádech s tóny hrušky a anýzu, který připomíná zředěný bazalkový olej.

      Vůně: Fruity

  • Isobornyl Acetate

    • Velmi svěží vůně kafru a borovice. Lze ji najít v některých aromatických olejích, jako je olej mateřídoušky, rozmarýnu či eukalyptu.

      Vůně:

  • Methoxy-Isopropyl-Methylcyclohexene

    • Tóny pomerančového květu a bergamotu. Tuto přísadu lze najít v pomerančovém květu.

      Vůně: Květinová

  • P-Menthanyl Acetate

    • Dřevitá vůně borovice, citrusů a levandule. Tuto přísadu lze najít v borovicovém oleji.

      Vůně:

  • Terpinolene

    • Vůně citrusů, limetky, bylin a levandule. Tuto přísadu lze najít v oleji kajeputu střídavolistého a v mnoha druzích borovic.

      Vůně: Citrusová

Isopropyl alcohol Rozpouštědlo
Rozpouští látky nebo přísady
Caprylic/Capric Glycerides Kondicinující přísada pro pokožku

Používá se ke zvýšení pocitu jemnosti, hebkosti a pružnosti pokožky.

Hexyl Cinnamal Parfém
Charakteristický výraznou, příjemnou vůní
Butylphenyl Methylpropional Parfém
Charakteristický výraznou, příjemnou vůní
Polyoxymethylene Melamine
Limonene Parfém
Charakteristický výraznou, příjemnou vůní
Imidazolidinone
Eugenol Parfém
Charakteristický výraznou, příjemnou vůní
Citronellol Parfém
Charakteristický výraznou, příjemnou vůní
Dimethicone Prostředek proti tvorbě pěny

Zabraňuje nadměrné tvorbě pěny nebo bublinek při používání výrobku

Geraniol Parfém
Charakteristický výraznou, příjemnou vůní
Benzisothiazolinone Konzervační přísada
Používá se k prodloužení trvanlivosti výrobků i po otevření a jejich ochraně před bakteriemi
Etidronic Acid Chelatační činidlo

Zabraňuje nepříznivému dopadu nečistot z vody na výkon, vzhled nebo stabilitu výrobku.

Calcium chloride Přísada pro zvětšení objemu

Ředidlo. Slouží ke zředění pevných nebo kapalných látek za účelem přesnějšího dávkování

Glyceryl stearate Emulzní stabilizátor

Zabraňuje separaci směsi a pomáhá prodlužovat trvanlivost výrobku

Polysorbate 60 Emulgátor
Slouží k vytvoření jednoho roztoku dvou nebo více kapalin, které se obvykle nespojují; často se označuje jako „emulze“
Polymeric Blue Colourant Barvivo

Používá se k barvení výrobků, vlasů nebo pokožky

Cellulose Gum Emulzní stabilizátor

Zabraňuje separaci směsi a pomáhá prodlužovat trvanlivost výrobku

Silica Přísady
Přidává se do výrobku za účelem zlepšení jedné nebo více důležitých vlastností
Polymeric Violet Colourant Barvivo

Používá se k barvení výrobků, vlasů nebo pokožky

Cetyl Hydroxyethylcellulose Emulzní stabilizátor

Zabraňuje separaci směsi a pomáhá prodlužovat trvanlivost výrobku

Sodium chloride Vedlejší reakční produkt
Sekundární složka, která vzniká při výrobě daného výrobku
Iodopropynyl Butylcarbamate Konzervační přísada
Používá se k prodloužení trvanlivosti výrobků i po otevření a jejich ochraně před bakteriemi