Pro zjištění podrobností o přísadách použitých v produktu a jejich funkci stačí jednoduše kliknout na název přísady. Kvůli omezenému prostoru na balení přikládáme také delší seznam vonných přísad. U nedávno zavedených produktů nebo u produktů, kde došlo ke změně receptury, nemusí být tato podobná informace o vůni ihned k dispozici, protože aktualizovat stránku ke každému produktu nějakou dobu trvá.
Velmi se snažíme zajistit, aby informace na této stránce byly aktuální. Pro nejaktuálnější informace o použitých přísadách za všech okolností kontrolujte údaje uvedené na obale.
Žádné produkty, které obsahují datum (měsíc a rok), již nejsou nadále k dispozici.
Složení | Funkce |
---|---|
Aqua |
Přísada pro zvětšení objemu
Ředidlo. Slouží ke zředění pevných nebo kapalných látek za účelem přesnějšího dávkování |
Sodium Methylglycine Diacetate |
Změkčovací přísada
Snižuje tvrdost vody, zvyšuje účinnost čisticích prostředků |
Polyacrylic Acid |
Změkčovací přísada
Snižuje tvrdost vody, zvyšuje účinnost čisticích prostředků |
Glycerin |
Přísada pro zvětšení objemu
Ředidlo. Slouží ke zředění pevných nebo kapalných látek za účelem přesnějšího dávkování |
Sodium Citrate |
Změkčovací přísada
Snižuje tvrdost vody, zvyšuje účinnost čisticích prostředků |
Citric Acid |
Přípravek na úpravu pH
Používá se k regulaci rovnováhy kyselosti a zásaditosti výrobků |
Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-undecyl-.omega.-hydroxy-, |
Povrchově aktivní látka
Přísada, jež pomáhá čistit nebo odstraňovat nečistoty a olej. Při použití s vodou může vytvářet pěnu |
Mineral Salts |
Vedlejší reakční produkt
Sekundární složka, která vzniká při výrobě daného výrobku |
Phenoxyethanol |
Konzervační přísada
Používá se k prodloužení trvanlivosti výrobků i po otevření a jejich ochraně před bakteriemi |
Xanthan Gum |
Regulátor viskozity
Používá se k regulaci hustoty nebo tloušťku výrobku |
Propylene Glycol |
Rozpouštědlo
Rozpouští látky nebo přísady |
Sorbitol |
Enzymový stabilizátor
Prodlužuje životnost enzymu v tekutém pracím prostředku |
Starch |
Stabilizační přísada
Pomáhá udržovat stabilitu složení, vzhledu a textury výrobku |
Peptides, salts, sugars from fermentation (process) |
Vedlejší reakční produkt
Sekundární složka, která vzniká při výrobě daného výrobku |
Parfum |
Parfém
Charakteristický výraznou, příjemnou vůní |
Subtilisin |
Enzym
Zlepšuje čisticí vlastnosti výrobku k účinnějšímu odstraňování specifických skvrn při nižších teplotách, např. od tuků, vejcí nebo krve. |
Amylase |
Enzym
Zlepšuje čisticí vlastnosti výrobku k účinnějšímu odstraňování specifických skvrn při nižších teplotách, např. od tuků, vejcí nebo krve. |
Disubstituted Alaninamide |
Stabilizační přísada
Pomáhá udržovat stabilitu složení, vzhledu a textury výrobku |
Cif
